preloader

Älyä ja innovatiivista teknologiaa rakentamisen ratkaisulla

Mediasignal Avainia – moduulipohjainen valmisratkaisu

Avainia sisältää yli 10 valmista sovellusta, joista voidaan muodostaa erilaisia osakokonaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan.

Olemme tuotteistaneet kolme valmispakettia erilaisiin rakentamisen tarpeisiin: Avainia Building, Avainia Living ja Avainia Intra.

Avainia Building

Asuin- ja korjausrakentamisen ratkaisu

Avainia Building on suunniteltu rakennuttajille, saneeraajille ja rakennusalan ammattilaisille.

Palvelun avulla voit tiedottaa meneillään olevista projekteista, tallentaa dokumentteja nähtäville ja kerryttää digitaalista materiaalipankkia rakennusajan toimenpiteistä.

Palvelun kautta voit hoitaa myös materiaalivalintojen tekemisen, niihin liittyvät tarjouskierrokset ja lisämyynnin.

Osakkaille tarjoat oman portaalin, jossa taloyhtiö- ja projektitietojen lisäksi näkyvillä oma osio jokaiselle osakkaalle. Minun kotini -palvelu on digitaalinen tietopankki omaan kotiin liittyvistä arkistoistavista dokumenteista.

Moduulit:
Viestintä
Tapahtumakalenteri
Dokumentinhallinta
Digitaalinen materiaalipankki
Kodin materiaalivalinnat
Minun kotini -palvelu
Raportointi
Tarjouslaskenta
Verkkokauppa
FAQ

Avainia Living

Asumisen ja kiinteistöhuollon ratkaisu

Avainia Living on suunniteltu taloyhtiöiden ja kiinteistöhuollon ammattilaisten käyttöön.

Palvelun avulla voit taloyhtiökohtaisesti tiedottaa meneillään olevista ajankohtaisista asioista, tulevista projekteista ja tallentaa dokumentteja nähtäville ja kerryttää digitaalista materiaalipankkia.

Palvelun avulla voit sähköistää usein käytettyjä palveluita kuten isännöitsijätodistusten tilaus, remontti-ilmoitukset, autopaikkavaraukset, ovenavauspalvelu ja vikailmoitukset.

Minun kotini -palvelu on asukkaille suunnattu digitaalinen tietopankki omaan kotiin liittyvistä arkistoistavista dokumenteista.

Moduulit:
Viestintä
Dokumentinhallinta
Digitaalinen materiaalipankki
Minun kotini -palvelu
FAQ

Avainia Infra

Infrarakentamisen ratkaisu

Avainia Infra on suunniteltu infrarakentamisen ammattilaisille.

Palvelun avulla voit kerryttää asiakaskohtaista projektikansiota meneillään olevista projekteista ja urakoista ja tallentaa dokumentteja asiakkaan nähtäville.

Olennaisena osana palveluun kuuluu mobiiliapplikaatio, jonka avulla voit ottaa ja tallentaa kuvadokumentaatiota työmailta ja tien päältä.

Kaikesta tallennetusta materiaalista syntyy digitaalinen materiaalipankki, joka kerää talteen myös ne rakennusaikaiset piiloon jäävät työvaiheet.

Palveluun voidaan liittää myös viestintä-moduuli, jonka avulla voit tiedottaa asiakkaitasi ajankohtaisista tai projektiin liittyvistä asioista.

Moduulit:
Viestintä
Dokumentinhallinta
Digitaalinen materiaalipankki
Mobiiliapplikaatio kuvien tallennukseen

Valmismoduulit

Pakettien sisällöt (moduulit) voidaan valita asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelu on myös mahdollista integroida taustarajapintoihin (esim. ERP / PIM / PDM). Valmiiden moduulien muokkaus on mahdollista asiakaskohtaisesti ja niitä voidaan kehittää toiminnallisuuksia omiin tarpeisiin. Kysy lisää mahdollisuuksista!

Viestintä

Luo tiedotteita ja ajankohtaisia artikkeleita viestintä-työkalulla. Ilmoitustaulu kerää ajankohtaiset tiedot asukkaiden, osakkaiden tai rakennusalan ammattilaisten nähtäville. Voit myös lähettää uudet tiedotteet suoraan valikoitujen henkilöiden sähköpostiin.

SMS

Käytä tekstiviestipalvelua osakkaille ja asukkaille viestimiseen.
Hallitse ja jaa asiakirjoja ja liitetiedostoja. Tallenna palveluun kaikki oleelliset dokumentit (esim. aikataulutukset, työmaapöytäkirjat, muistiot, pöytäkirjat) ja merkitse kohderyhmä, joille ne haluat jakaa.

Tapahtumakalenteri

Luo kalenteriin merkittäviä tapahtumia ja kutsu ihmisiä esimerkiksi vierailemaan rakennustyömaalla.

Digitaalinen materiaalipankki

Tallenna kuvamateriaali ja videot esim. rakennusvaiheen aikaisista tapahtumista digitaaliseen materiaalipankkiin.

Mobiiliapplikaatio kuvien tallennukseen

Mobiiliapplikaatio tekee kuvien tallennuksesta helppoa! Applikaation avulla voit ladata suoraan työmaalta omasta kännykästä kuvat digitaaliseen materiaalipankkiin valittujen kohderyhmien saataville.

Kodin materiaalivalinnat

Rakennus- tai saneerausyhtiö voi hoitaa esim. putkiremontin yhteydessä osakkaiden materiaalivalinnat Kodin materiaalivalinnat -moduulin avulla.

Kodin materiaalivalintoihin liittyy kiinteänä osana tuotetietokanta, johon yleisimmin käytetyt tuotteet voidaan tuoda esim. csv-muotoisena. Tuotteet ovat aina käytettävissä kodin materiaalivalintoihin tuotetietokannasta ja niitä ei joka kerta tarvitse päivittää uudelleen.

Tarjouslaskenta

Kodin materiaalivalinnat -moduuliin voidaan liittää tarjousosa, jonka avulla osakas voi pyytä tarjouksen lisätöistä, joita remontin yhteydessä voidaan tilata. Rakennusyhtiö voi lähettää palvelun kautta tarjouksen, jonka osakas joko hyväksyy tai jättää hyväksymättä.

Verkkokauppa

Liitä Kodin materiaalivalinnat -moduuliin ostamisen mahdollisuus eli lisävalintaisten tuotteiden ja lisätilausten maksamisen palvelut.

Raportointi

Kodin materiaalivalintoihin liittyvä moduuli, jonka avulla näet tehdyt tilaukset rapuittain, asunnoittain tai taloyhtiöittäin. Raportoinnin avulla voit tarkastaa myös kaikki lisämyynnit kohteittain.

Minun kotini -palvelu

Minun kotini -palvelu on osakkaille tai vuokralaisille suunnattu osio palvelussa, johon voidaan kerätä juuri tiettyyn asuntoon liittyvää dokumentaatiota. Sitä voidaan tallentaa palveluun joko rakennuttajan, sidosryhmien tai osakkaan itsensä toimesta. Palveluun voidaan liittää kuvia, dokumentteja ja muuta arkistoitavaa tietoa.

FAQ

Kerää FAQ-osioon kaikki mieltä askarruttaneet kysymykset ja vastaukset.

Sähköinen allekirjoitus

Palveluun liitettävissä sähköinen allekirjoitus -moduuli, jonka avulla voit pyytää asiakkaaltasi hyväksynnän esim. dokumentteihin tai tilauksiin. Sähköisesti allekirjoitetut sopimukset ovat laillisesti yhtä sitovia kuin jos ne olisi allekirjoitettu paperille.

Semanttinen haku ja koneoppiminen

VXT Researchin kanssa toteutettu koneoppiminen täydentää ymmärrystä laajoista kokonaisuuksista hyödyntämällä hiljaista tietoa sekä auttaa osaamisen ja kokemuksen löytämisessä.

Kiinnostuitko? Lähetä viesti!

Tarvitsemme lisätietoa tarpeestasi suositellaksemme sopivinta palvelutasoa.
Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella ja keskustellaan juuri teille sopivasta ratkaisusta.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietojen käsittelyyn tarkemmin tietosuojaselosteesta.