preloader

Avainia Home Ground on web-sovellus, jonka avulla pääurakoitsija voi digitalisoida linjasaneerausprojektissa osakkaiden materiaalivalintoja ja automatisoida osakasmuutosten hallintaan liittyviä, aikaa vieviä, työvaiheita.

Prosessien sujuva hallinta on myös imagokysymys – sovelluksen käyttö lisää yrityksen brändiarvoa, kun käytössä on tilaajavaatimusten mukainen, moderni, digitaalinen palvelu.

Viestintä, osakasmuutokset ja tarjousten hallinta keskitettynä yhteen paikkaan

Asukasviestintä ja tiedotteet
Dokumentit ja aikataulut
Materiaalinvalinta ja tarjousten hallinta
Automatisoidut huoneistokortit

Vie tietoa automatisoidusti huonekortille

Sovelluksen avulla osakkaiden materiaalinvalinnat käynnistävät sovelluksessa prosessin, jonka aikana tarjoukset, tarjouspyynnöt, lisätiedot saadaan hoidettua suoraan sovelluksen kautta. Lopputuloksena syntyy huonekortti eli asunnon työohje, jota urakoitsijan on mahdollista vielä muokata Wordissä.

”Huonekortti on erittäin hyvä,
näppärästi muokattava ja
kehitetty nimenomaan meidän
toiveitamme kuunnellen”
,
toteaa VRJ:n asiakaspalvelupäällikkö
Monica Wenell.

VRJ Rakennus pilotoi Avainia Home Ground -sovelluksen As Oy Eskon-Salpan linjasaneerauskohteessa

Avainia Home Ground on helppokäyttöinen ohjelmisto SaaS-palveluna. Hinnoittelunsa ansiosta sovelluksen käyttö on mahdollista myös pienille ja keskisuurille linjasaneeraus-yrityksille.

Kysy lisää tai varaa esittely.

Suomalainen ohjelmistotuote.

Mediasignal Avainia -ohjelmistotuote on suunniteltu sekä toteutettu Suomessa. Järjestelmän kehitys kuuluu EU:n kehitysrahoituksen piiriin kuuluviin hankkeisiin.