preloader

Teemme rakentamisesta helpompaa.

Mediasignalilla on vuosien kokemus tuloksekkaasta yhteistyöstä rakennusalaan liittyvien yhteisöjen kanssa.

Tiimiimme kuuluu kovan tason ammattilaisia, joilla on alaan liittyen intohimoa, kokemusta ja taitoa haasteiden ratkaisemisesta.

Muutoshallintaan ja tiedon kulkuun liittyvät ongelmat maksavat tutkitusti aikaa ja rahaa. Me Mediasignalissa halusimme lähteä yhdessä kumppaneiden kanssa ratkaisemaan tätä alan yleistä haastetta.

Pilottihankkeiden myötä nälkä kuitenkin kasvoi. Halusimme yhdistää parhaan digiajan osaamisen ja rakennusalan ammattilaisten tarpeet yhdeksi moduulipohjaiseksi ratkaisuksi, joka sulautuu toimialan IT-ratkaisuihin täydentäviltä osiltaan.

Kiinnostuimme ideasta hyödyntää organisaatioiden tuottamaa dokumentaatiota ja tietolähteitä osana älykästä kehitystä. Kumppaniksi valikoitui kansainvälistä huomiota saanut nuori yhtiö VXT-Research Oy ja heidän kehittämänsä työkalu semanttiseen hakutoiminnallisuuteen.

Semanttinen hakutoiminnallisuus ja tekoäly tarjoavat huikeita mahdollisuuksia tekstipohjaisen tiedon hakemiseen. Se täydentää ymmärrystä laajoista kokonaisuuksista ja auttaa niin osaamisen kuin vaativan ratkaisun ja hiljaisen tiedon löytämisessä. Hakutoimintoa voidaan laajentaa mihin tahansa muuhun lähteeseen.

Mediasignal Avainian keskeisiin tavoitteisiin kuuluu tänä päivänä olennaisesti ajantasainen ja helppokäyttöinen viestintä. Palvelu toimii rakennuskohteen digitaalisena tietopankkina ja oppivana ympäristönä, joka tuo suunnitteluun, kommunikointiin ja päätöksentekoon uusia älykkäitä ulottuvuuksia.

Ota yhteyttä rohkeasti. Katsotaan kuinka voimme tehdä rakentamisesta helpompaa.

Rakennetaan huomisen menestystarina yhdessä.

“Halusimme yhdistää parhaan digiajan osaamisen ja rakennusalan ammattilaisten tarpeet yhdeksi moduulipohjaiseksi ratkaisuksi, joka sulautuu toimialan IT-ratkaisuihin täydentäviltä osiltaan.”

Katso Avainian esittelyvideo